Vi ses på kajen i Hunnebostrand

I Bohusläns vackraste hamn Hunnebostrand ligger Perssons på Kajen. Det här är gruppens sommarställe där vi njuter av Bohusläns saltstänkta delikatesser, krispigt fräscht från hav och land i vår närhet. Här kommer ni att träffa många bekanta ansikten från våra restauranger i Göteborg. Vi vill så klart att ni skall känna igen er lite grann från våra övriga krogar men självklart så skall Perssons på Kajen ha sin egen identitet. Det är trots allt en sommarkrog och vi vill verkligen att alla skall känna sig välkomna och hitta något som passar.

Perssons är en generös restaurang med mycket värme och kärlek i en oslagbar miljö där havet möter land. Här serveras såväl klassiska sommarrätter som mer arbetade och innovativa rätter. Alla smaker och plånböcker kommer att hitta sina favoriter här. 

 

Kock & Vingruppen

Kock & Vingruppen är livsnjutandets egen lilla koncern - fem krogar med olika personlighet.

 

Koka-Björns Bar-Familjen-Spisa Matbar-Perssons på Kajen

 

Varje restaurang har sin egen profil men vi delar samma glöd och entusiasm. Vi vill gärna tro att det är därför vi ofta belönas med positiva recensioner och fina utmärkelser.

 

Många av våra medarbetare har varit hos oss länge. Deras engagemang är grunden till Kock & Vingruppens alla framgångar. Vårt mål är att du som gäst alltid ska känna dig välkommen, bekväm och nöjd hos oss, oavsett vilken restaurang du besöker. Vi vill att du ska känna dig som en del av familjen, slappna av, njuta, må bra och framförallt äta och dricka riktigt gott.

Varmt välkomna
Gruppbild 2
Björn & Sofie Persson med personal